VOĆAR D.O.O.
Karađorđeva 63, 11420 Smederevska Palanka
Telefon: +381 (0)26 313 688
 
 
O nama
"Voćar-Palanka" iz Smederevske Palanke fabrika za preradu voća i povrća datira još od 1959. god. Osnovna delatnost fabrike bila je prerada višnje u pasterizovanu višnju. Unazad desetak godina program se stalno dopunjavao novim proizvodima.

Ovde možete pogledati i preuzeti Voćar katalog. / Ovde možete preuzeti Politiku kvaliteta

 

"Voćar-Palanka" trenutno ima 70 zaposlenih. Godišnji proizvodni kapaciteti su 4000 tona. Fabrika poseduje liniju za toplu preradu voća i povrća, prostire se na tri hektara površine. Raspolažemo sa dva magacina za skladištenje i čuvanje robe i sopstvenim voznim parkom kojim dopremamo robu do kupaca.

Sirovina se nabavlja sa terena koji nisu hemijski i biološki zagađeni.

Projekat "Biofermentacija hrane" sa proizvodima "BIOTIKA" grupom biofermentisanih sokova, spadaju u zdravu i lekovitu hranu. Fabrika sarađuje sa fakultetima i naučnim ustanovama. Izuzetno se polaže računa na visok kvalitet proizvoda i na njihov asortiman.

Kako se od prehrambene industrije očekuje da čovečanstvu obezbedi dovoljne količine prehrambenih proizvoda, znatno izmenjenog, novog kvaliteta, uz garanciju odsustva materija škodljivih po ljudsko zdravlje ovim našim proizvodima želimo da učestvujemo u tehnološkoj revoluciji u Svetu sa željom da se naša zemlja uključi u strateške programe naučnih istraživanja koja se uveliko odvijaju u okvirima Evropske zajednice.

 
- Pravilnik (.pdf 1525 KB)
Priznanje Menadžer godine
Bez pomoći države , bez pomoći fonda za razvoj ali uz veliki rad i umešnost svoju prvu proizvodnju Voćar plasira na rusko i nemačko tržište. Sada Voćarevi proizvodi krase police Hrvatskog i Slovenskog tržišta . Svakako je najdraže a najdalje tržište Kanade , gdje polako ali sigurno zauzima deo prostora .
Svi proizvodi su 100% domaćeg porekla , s kontroliranom proizvodnjom sirovine . Preduzeće otkup sirovine vrši isključivo s teritorija Republike Srbije od registriranih poljoprivrednih gazdinstava .
 
" Priznanje je za mene prije svega obveza da nastavimo s ovakvim radom . Mislim da smo u prethodnom periodu napravili veliki uspeh jer smo uposlili veliki broj ljudi i otvorili neka nova radna mjesta " , naglasio je Ivanović

Više na web sajtu: www.bizlider.org/category.php?id=1

-
--
Najbolja srpska zimnica! 
Voćar-Palanka iz Smederevske Palanke fabrika za otkup preradu voća i povrća datira još od 1959. god. 

 
Poslednje vesti
04.03.2014.
  Predsednik opšine i predsednik Skupštine opštine uručili zahvalnicu Radomiru Ivanoviću, vlasniku poduzeća "Voćar"
27.02.2014.
  Priznanje Menadžer godine - Radomir Ivanović